Ο προπονητής της Γερμανίας, Ντιρκ Μπάουερμαν, ανακοίνωσε την αποστολή της Γερμανίας που θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ. Ο παίκτης που «κόπηκε» από την τελική 12άδα είναι ο Τζούλιαν Σένσλι.
Ο προπονητής της Γερμανίας, Ντιρκ Μπάουερμαν, ανακοίνωσε την αποστολή της Γερμανίας που θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ.
Ο παίκτης που «κόπηκε» από την τελική 12άδα είναι ο Τζούλιαν Σένσλι, ο οποίος, σύμφωνα με τον προπονητή του, «…είχε πολλά πράγματα στο μυαλό του και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί».
Ο Σένσλι αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικης με την ομάδα του κολεγίου της Χαβάης και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο… ομαδικό παιχνίδι της Γερμανίας.
«Είχε συνηθίσει να είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στη Χαβάη» τόνισε ο Μπάουερμαν και συμπλήρωσε: «Υπήρχαν πολλά πράγματα στο μυαλό του και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί σε αυτά που ζητάγαμε. Είναι η πρώτη του φορά εκτός ΗΠΑ, ενώ και το νεογέννητο παιδί του αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας. Του είπαμε ότι τον υπολογίζουμε για το μέλλον της ομάδας. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στη φημολογία περί έντονου ενδιαφέροντος της Ρεάλ προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να επιστρέψει ως προπονητής της «βασίλισσα».
Οι Νικς διέλυσαν τους Χοκς με 51 πόντους διαφοράς και πέρασαν στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε και από μια στιγμή μεγάλης έντασης.
Ο viral οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολούθησε από κοντά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός, ωστόσο η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού κατέληξε στο νοσοκομείο!