Συμβόλαιο πενταετούς συνεργασίας με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Παντελής Καπετάνος
Γεγονός είναι πλέον η επιθυμία του Παντελή Καπετάνου να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και τυπικά την Πέμπτη τη συμφωνία της με τον ταλαντούχο επιθετικό, που υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας.
71
Γεγονός είναι πλέον η επιθυμία του Παντελή Καπετάνου να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και τυπικά την Πέμπτη τη συμφωνία της με τον ταλαντούχο επιθετικό, που υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας.
Ο 23χρονος πρώην επιθετικός του Ηρακλή πέρασε το πρωί με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και λίγο αργότερα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο πενταετούς συνεργασίας με την Ένωση.
Αν και το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο του, ο νεαρός διεθνής με την εθνική Ελπίδων υπολογίζεται ότι θα εισπράξει συνολικά περίπου 1.000.000 ευρώ, ενώ για την παραχώρηση του η ΠΑΕ Ηρακλής έβαλε στο ταμείο της περίπου 400.000 ευρώ.
Η σχετική ανακοίνωση, η οποία φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνοδευόμενη από φωτογραφία του 23χρονου επιθετικού με τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ιβιτς, αναφέρει τα εξής: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παντελή Καπετάνου με συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων».
Μιλώντας για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Καπετάνος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την έκβαση της μεταγραφής μου. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα που θέτει υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστεί. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει».
Ο Καπετάνος θα γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων. Από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίασε ο Νίκολα Μάλμπασα, ο οποίος υπεβλήθη σε μικροεπέμβαση στο δόντι, ενώ οι Ίβιτς, Κουτρουμάνος, Κομβολίδης και Σαπάνης άρχισαν τροχάδην.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Τα Χριστούγεννα του NBA: Η μέρα που η κανονική σεζόν γίνεται παγκόσμιο θέαμα
- Συγκινεί ο Πολονάρα που δίνει μάχη με τη λευχαιμία: «Τα φετινά Χριστούγεννα είναι λίγο διαφορετικά»
- Φλαμένγκο: Ρεκόρ στην ιστορία της Βραζιλίας στα έσοδα με 322 εκατομμύρια ευρώ στο 2025!
- Η Παπαμιχαήλ και το όνειρο της συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν
- Ο Άρης Betsson μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της κλινικής «Άγιος Λουκάς»
- Ο Αντεγέμι εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις στη Γερμανία
- Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε Σαντετίν Σαράν! Εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442