Στον ΑΠ η αγωγή συμβασιούχων του ΚΕΠ Κιάτου για μονιμοποίηση με το παλαιό καθεστώς
Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου εισήχθη προς εκδίκαση την 13η Απριλίου η αγωγή συμβασιούχων του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Κιάτου, οι οποίοι ζητούν να μονιμοποιηθούν σύμφωνα με το παλαιό νομοθετικό καθεστώς και όχι με το ΠΔ Παυλόπουλου.
Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρ.Κεδίκογλου εισήγαγε για να εκδικαστεί στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις 13 Απριλίου 2006 η αγωγή συμβασιούχων του ΚΕΠ Κιάτου, που ζητούν να μονιμοποιηθούν σύμφωνα με το παλαιό νομοθετικό καθεστώς και όχι με το Προεδρικό Διάταγμα του υπουργού Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλου.
Η υπόθεση εισήχθη στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου κατόπιν αιτήματος του Δημοσίου και του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Η υπόθεση επρόκειτο να συζητηθεί στο Β Τμήμα του Αρείου Πάγου τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αναβλήθηκε και τώρα εισάγεται στην Ολομέλεια.
Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Κιάτου έχουν δικαιωθεί από το Εφετείο.