Νέος πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ εξελέγη ο Δημήτρης Τσαλαπάτης
Νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εξελέγη την Τρίτη ο Δημήτρης Τσαλαπάτης, κατά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα. Το νέο ΔΣ απηύθυνε χαιρετισμό στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων.
Νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εξελέγη την Τρίτη ο Δημήτρης Τσαλαπάτης, κατά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Με απόφαση του ΔΣ, εντός του 2006 την κ. Μοςς-Σύψα διαδέχεται στη θέση του ταμία ο κ. Μπερεδήμας.
«Το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ» αναφέρεται στην ανακοίνωση, «χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων ενάντια στην ασυδοσία και τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον Τύπο και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ».
«Καταγγέλλει επίσης τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και υπονομεύουν τις κοινωνικές κατακτήσεις του ελληνικού λαού. Το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ χαιρετίζει τους αγώνες όλων των εργαζομένων ενάντια στα μέτρα αυτά και καλεί τον κλάδο να συμμετέχει αγωνιστικά» καταλήγει η ανακοίνωση.
Οι ενώσεις – μέλη της ΠΟΕΣΥ είναι η ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΕΕ και ΕΣΠΗΤ.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.