Φωτιά σε τρένο Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Κυπαρισσία-Αθήνα
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Κυπαρισσία-Αθήνα με 90 επιβάτες. Oι επιβάτες απομακρύνθηκαν χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
37
Tαλαιπωρία για τους επιβάτες αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, η οποία ακινητοποιήθηκε από μηχανική βλάβη στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Πρόκειται για την αμαξοστοιχία Intercity 23, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κυπαρισσία-Αθήνα και στην οποία επέβαιναν συνολικά 90 επιβάτες.
Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι και ενώ η αμαξοστοιχία βρισκόταν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, ο οδηγός διαπίστωσε να βγαίνουν καπνοί από τον ένα κινητήρα, ο οποίος είχε υπερθερμανθεί εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας την ακινητοποίησε αμέσως και το προσωπικό αποβίβασε έγκαιρα τους επιβάτες, οι οποίοι λίγο αργότερα παρελήφθησαν από λεωφορεία του Οργανισμού και μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους, που ήταν η Αθήνα.
Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας χρησιμοποιώντας τα πυροσβεστικά μέσα του τρένου, απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς και λίγο αργότερα ο συρμός συνέχισε την πορεία προς τον Πειραιά, όπου θα μπήκε στο αμαξοστάσιο για έλεγχο και επισκευή της βλάβης. Η κυκλοφορία στη γραμμή Αθήνας-Πάτρας διεξάγεται κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΗΠΑ – Ιράν: Το πλαίσιο συμφωνίας που πρότειναν οι διαμεσολαβητές – Το «αγκάθι» του εμπλουτισμού ουρανίου
- 5+1 Επιτραπέζια παιχνίδια για βραδιές στο σπίτι
- Πολ Μεσκάλ στο Hamnet – Γιατί ένας βάρδος του 1596 φοράει αυτό το σύγχρονο σκουλαρίκι-κρίκο;
- Απαγορευτικό: Ακυρώσεις δρομολογίων και καθυστερήσεις στα λιμάνια της Αττικής λόγω θυελλωδών ανέμων
- Ο Γιαμπουσέλε αποχωρεί από τους Νικς και βάζει… φωτιά στη Euroleague
- Ακίνητα: Έρχονται νέες παρεμβάσεις για εξπρές μεταβιβάσεις
- Γερμανία: Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε ο ελεγκτής που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 26χρονο Έλληνα
- Κούβα: Θα συνεχίσουμε να την προμηθεύουμε με πετρέλαιο, λέει η Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/nick-martin-tIatBQ74-VE-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442