Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Καλύτερη απόδοση περιμένει ο Ρεχάγκελ κόντρα στα… μοτεράκια της Ιαπωνίας

Καλύτερη απόδοση περιμένει ο Ρεχάγκελ κόντρα στα… μοτεράκια της Ιαπωνίας

Καλύτερη απόδοση περιμένει από την εθνική μας ο Ότο Ρεχάγκελ στο κυριακάτικο ματς με την Ιαπωνία (19:00, Φρανκφούρτη). Αμφίβολη η συμμετοχή των Σεϊταρίδη, Κυργιάκου, Καψή, Ζαγοράκη. «Θέλουμε να κάνουμε υπερήφανο τον προπονητής μας» είπε ο Γιαννακόπουλος.

66

Καλύτερη απόδοση περιμένει από την εθνική μας ο Ότο Ρεχάγκελ στο κυριακάτικο ματς με την Ιαπωνία, που θα αρχίσει στις 19:00 στην Φρανκφούρτη για την 2η αγωνιστική του β ομίλου και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ελληνικής ομάδας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

«Πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι και να αποφύγουμε την ήττα. Έχουμε πάλι προβλήματα. Ο Σεϊταρίδης είναι τραυματίας και ο Ζαγοράκης βρίσκεται στην Μπολόνια. Για αυτό έχουμε 21 παίκτες στην αποστολή.

» Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από τον αγώνα με την Βραζιλία. Οι παίκτες μου θα πρέπει να έχουν πάθος για να τα καταφέρουν κόντρα σε μία ομάδα, οι παίκτες της οποίας μπορούν να τρέχουν δύο ώρες.

»Στη νίκη θα φτάσουμε μόνο αν έχουμε καλύτερη απόδοση από ό,τι κόντρα στην Βραζιλία. Λέω στους παίκτες μου να πηγαίνουν καλύτερα, να βελτιώνονται».

Για την επιθετική δυστοκία της Ελλάδας στους τρεις τελευταίους αγώνες της, ο Γερμανός προπονητής είπε:

«Το ξέρω ότι δεν βάζουμε εύκολα γκολ, όμως την Κυριακή εύχομαι να πετύχουμε ένα ή δύο».

Ο Ρεχάγκελ τόνισε ότι ο Γιάννης Αμανατίδης θα είναι σίγουρα εκτός αποστολής και ότι θα περιμένει ακόμα και πριν την έναρξη για να δει εάν ο Μιχάλης Καψής θα είναι σε θέση να αγωνισθεί.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή τόσο του Γιούρκα Σεϊταρίδη όσο του Σωτήρη Κυργιάκου, που τραυματίστηκαν στο ματς με την «σελεσάο».

Αγνωστο είναι επίσης το αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που ταξίδεψε στην Μπολόνια για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Μπολόνια, θα είναι σε θέση να αγωνισθεί.

«Θέλουμε να κάνουμε υπερήφανο τον προπονητή μας»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε εκ μέρους των διεθνών μας, τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν υπερήφανο τον κ. Ρεχάγκελ.

«Είμαστε ικανοί να τρέξουμε κι εμείς όσο οι αντίπαλοί μας» είπε ο άσος της Μπόλτον αναφερόμενος στα… μοτεράκια των Ιαπώνων:

«Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος της περιόδου, όμως ό,τι ισχύει για εμάς ισχύει και για αυτούς. Στον αγώνα με την Βραζιλία ήταν καταπληκτική η παρουσία του κόσμου και αυτό που έχουμε να υποσχεθούμε είναι πως θα τα δώσουμε όλα.

» Παίζουμε, όμως, και για τον προπονητή μας, τον οποίο θέλουμε να κάνουμε υπερήφανο μέσα στην πατρίδα του.

» Πριν από το παιχνίδι με την Βραζιλία μιλήσαμε για σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο, αλλά με βάση την εμφάνιση που κάναμε δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο έπρεπε!

» Κάθε ματς είναι σαν τελικός. Ακόμη κι αν δεν νικήσουμε την Ιαπωνία, υπάρχει πιθανότητα να προκριθούμε αν νικήσουμε το Μεξικό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
Cookies