Δωρεάν service για 10 χρόνια και για απεριόριστα χιλιόμετρα προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της ΚΙΑ με την αγορά οποιασδήποτε έκδοσης Sportage και Sorento.
Στην συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνονται η εργασία και τα ανταλλακτικά, όπως αυτά περιγράφονται στο βιβλίο σέρβις των αυτοκινήτων, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα μοντέλα περνούν από service κάθε 15.000 χιλιόμετρα ενώ οι τιμές των Sportage και Sorento ξεκινούν από τα 26.700 και 29.700 ευρώ αντίστοιχα. Σύμφωνα με την ΚΙΑ, το όφελος για τον καταναλωτή ανέρχεται στα 3.250 ευρώ για το Sportage και μέχρι τα 3.350 ευρώ για το Sorento.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.