Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα το Saab 9-7X
Με στόχο την διεύρυνση της γκάμας της και την ενίσχυση των εσόδων της, η Saab εισέρχεται για πρώτη φορά στην κατηγορία των premium SUV.
Την είσοδό της στην κατηγορία των πολυτελών SUV, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε η Saab η οποία πρόκειται να λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο 9-7X. Συγκεκριμένα, το σουηδικό μοντέλο θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις οι οποίες θα εξοπλίζονται με κινητήρες των 5,3 λίτρων, απόδοσης 300 ίππων και 447Νm ροπής στις 4.000σ.α.λ, καθώς και με τον μικρότερο των 4,2 λίτρων, ισχύος 290 ίππων και ροπής 375 Νm στις 3.600σ.α.λ.
Σύμφωνα με την Saab, το 9-7Χ θα διαθέτει πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, σύστημα μόνιμης τετρακίνησης που θα συνδυάζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης καθώς και σύστημα αερανάρτησης το οποίο προσφέρει αυξημένα επίπεδα άνεσης, εντός ή εκτός ασφάλτου. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Saab ισχυρίζεται πως οι τιμές του νέου της μοντέλου θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές διεκδικώντας ένα ικανοποιητικό μερίδιο αγοράς από την κατηγορία των premium SUV.
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)









![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-150x85.jpg)



![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442