Υπό αστυνομικό κλοιό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας
Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Aρη. Στην Πάτρα αναμένονται 8.000 «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι και 5.000 «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι, οι οποίοι θα φθάσουν ξεχωριστά στο γήπεδο.
Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Aρη, που θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, στις 7 μ.μ., με σκοπό την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.
Συγκεκριμένα, μέσα και έξω από τα Στάδιο θα βρίσκονται περίπου 300 αστυνομικοί, ενώ 40 διμοιρίες των ΜΑΤ θα αναλάβουν την επιτήρηση των φιλάθλων των δύο ομάδων, τόσο κατά την άφιξή τους, όσο και κατά την αναχώρησή τους. Επίσης στις κερκίδες του σταδίου, οι αστυνομικοί θα σχηματίσουν ζώνες ασφαλείας ανάμεσα στους πυρήνες των φιλάθλων των δύο ομάδων.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων αναμένεται να έλθουν στην Πάτρα 8.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού και 5.000 φίλαθλοι του Αρη, οι οποίοι θα φθάσουν ξεχωριστά στο γήπεδο.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα φθάσουν στο γήπεδο με πούλμαν μέσω της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας, ενώ οι φίλαθλοι του Αρη θα επιβιβάζονται σε αστικά λεωφορεία στην περιοχή του Ρίου, που θα τους μεταφέρουν στο γήπεδο.
Να σημειωθεί ότι οι δρόμοι γύρω από το στάδιο θα έχουν κλείσει αρκετές ώρες πριν από το παιχνίδι, ενώ για τα μέτρα ασφαλείας ενημερώθηκε χθες από τον υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ, Νίκο Δαβίλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Αναστάσιος Κανελλόπουλος.
Στο μεταξύ, ο τελικός θα αποτελέσει ευκαιρία για την Πάτρα να προβάλει το θεσμό «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006». Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από το παιχνίδι θα παρουσιαστεί χορευτικό δρώμενο από νέους και νέες της Πάτρας, ενώ για το σκοπό αυτό έχει επιστρατευτεί και το Καρναβαλικό Εργαστήριο.
Επίσης πριν από τον αγώνα θα βραβευτούν οι Πατρινοί παίκτες του Ολυμπιακού και του Αρη, Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιάννης Λαζανάς, αντίστοιχα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις