Σάββατο 07 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ακαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού των δύο ψαράδων από την Κάλυμνο

Ακαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού των δύο ψαράδων από την Κάλυμνο

Ακαρπες είναι οι προσπάθειες εντοπισμού δύο ψαράδων της Καλύμνου που αγνοούνται από το Σάββατο στο νησάκι Ψέριμος. Κατά πληροφορίες το σκάφος τους εντοπίστηκε στο λιμάνι της Αλικαρνασού, γεγονός που κινεί υποψίες ότι έχουν συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές.

38

Δια της διπλωματικής οδού αναμένει η ελληνική πλευρά να διευκρινισθεί εάν έχουν συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές δύο Έλληνες ψαράδες από την Κάλυμνο, οι οποίοι αγνοούνται από το βράδυ του Σαββάτου, όταν είχαν πάει με το φουσκωτό τους σκάφος για ψάρεμα στο νησάκι Ψέριμος.

Οι έρευνες των ελληνικών αρχών από αέρος και θαλάσσης για τον εντοπισμό του 40χρονου Χρήστο Κώστογλου και του 37χρονου Παναγιώτη Τρικοίλη δεν έχουν αποδώσει.

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Κώστογλου, αδελφός ενός εκ των αγνοουμένων, υποστήριξε πως το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν, έχει εντοπιστεί στο λιμάνι της τουρκικής πόλης Μποντρούμ (Αλικαρνασός) και ότι φέρει χτυπήματα από τη μία πλευρά, ενώ για τον λόγο αυτό άλλο μέλος της οικογένεια Κώστογλου έχει ήδη μεταβεί στην Τουρκία.

Η οικογένεια Κώστογλου έχει ζητήσει με δικηγόρο βοήθεια από το υπουργείο Εξωτερικών, για να αντιμετωπίσει την τουρκική γραφειοκρατία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο