H πρώτη δημιουργία του σχεδιαστικού κέντρου της Nissan, που εδρεύει στο Michigan των ΗΠΑ, θα αποκαλυφθεί στις 9 Ιανουαρίου 2005, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα, στο Detroit.
Το ιαπωνικό concept car ονομάζεται Azeal και πρόκειται για ένα coupe υψηλών επιδόσεων το οποίο χαρακτηρίζεται από τις συμπαγείς διαστάσεις του και τον δυναμικό σχεδιασμό του.
Οι ιθύνοντες της εταιρίας, αναφέρονται σε αυτό χρησιμοποιώντας το χαϊδευτικό pocket-rocket -δηλαδή πύραυλος τσέπης- χωρίς όμως -για την ώρα- να έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα μηχανικά του μέρη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Nissan θα παρουσιάσει στην ίδια έκθεση τη νέα της σειρά SUV η οποία απαρτίζεται από τα Titan, Armada, Pathfinder, Frontier και Xterra που βασίζονται στη κοινή πλατφόρμα F-Alpha.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.