Περισσότερες δοκιμές από κάθε άλλη χρονιά σχεδιάζει να κάνει φέτος η BAR, ώστε το 2005, όχι μόνο να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που κατέλαβε, αλλά να καταφέρει να επιτύχει και την πρώτη της νίκη.
Η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα ξεκίνησε σήμερα στην πίστα της Βαρκελώνης. Στις πρώτες της δοκιμές, οι οποίες γίνονται με τον Jenson Button πίσω από το τιμόνι, η ομάδα θα εξετάσει την αποδοτικότητα ενός νέου κιβωτίου ταχυτήτων καθώς και την απόδοση του νέου V10 της Honda.
H σχεδίαση του νέου μονοθεσίου αποτελεί μια λογική βελτίωση του φετινού. Αυτό είναι που θα χρειαστούμε στην ακόμα πιο δύσκολη χρονιά που μας περιμένει του χρόνου δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της BAR, Geoff Willis.
Η βρετανική ομάδα ήταν η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος 2004, καθώς κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, αφήνοντας πίσω της παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Williams και η McLaren.
Το μονοθέσιο του 2004 ήταν αρκετά αξιόπιστο, αλλά θέλουμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες δοκιμές εξέλιξης φέτος από ότι κάναμε τον περσινό χειμώνα κατέληξε ο G.Willis.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.