Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρδιοχτύπησε» ο Παναθηναϊκός, 3-2 τον Ατσαλένιο

«Καρδιοχτύπησε» ο Παναθηναϊκός, 3-2 τον Ατσαλένιο

Η επίσημη αγωνιστική πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερα αγχώδης για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ατσαλένιο τελικά επικράτησαν με 3-2, στην 1η αγωνιστική της Α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Αρθροσκόπηση ο Σανμαρτεάν...

26

Η επίσημη αγωνιστική πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερα αγχώδης για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ατσαλένιο τελικά επικράτησαν με 3-2, στην 1η αγωνιστική της Α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση που έχει δημιουργήσει να σκοράρει στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Σουμ «καρδιοχτύπησε» τους 5.000 περίπου φιλάθλους του που βρέθηκαν στη Λεωφόρο.

Οι Σκάτσελ (18,64) και Σαπάνης (85) τα γκολ των νταμπλούχων. Για τους Κρητικούς σκόραραν οι Ταουσιάνης (3) και Αργέντης (26).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
: Γκαλίνοβιτς, Μίτου, Κυργιάκος, Μόρις, Μινχ, Μάριτς (46 Eπαλέ), Αντριτς (66 Σαπάνης), Κωνσταντινίδης (41 Μπικόφσκι), Σκάτσελ, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Ρουμπάκης, Διγενής, Καλογιαννάκης, Λεκάκης, Πολεμαρχάκης, Ορφανουδάκης (35 Μακράκης), Ταουσιάνης, Καρβελάς, Νικηφόρος, Καλογεράκης, Αργέντης (62Μαρκάκης).

O Σανμαρτεάν

Εν τω μεταξύ σε αρθροσκόπηση για αποκατάσταση ρήξης του έσω μηνίσκου του αριστερού γόνατος υποβλήθηκε σήμερα ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και ιατρό της ομάδας, Αργύρη Μήτσου, στο θεραπευτήριο Μetropolitan.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο παίκτης εξήλθε αυθημερόν αρχίζοντας αμέσως το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο προβλεπόμενος χρόνος επανόδου του στην αγωνιστική δράση είναι τρείς εβδομάδες, πράγμα το οποίο σημαίνει, ότι ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, θα επανέλθει στην ενεργό δράση το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024