Ένας εκ των Μεροθούν, Πέρσον ο αντίπαλος του Κρεάνγκα στο πινγκ πονγκ
Ο Νιγηριανός Μάντει Μεροθούν ή ο Σουηδός Πέρσον, θα είναι ο αντίπαλος του Καλλίνικου Κρεάνγκα στην πρώτη του «μάχη» στο Ολυμπιακό τουρνουά του πινγκ πονγκ. Τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Την Κυριακή η αναμέτρηση της Μοίρου.
Ο Νιγηριανός Μάντει Μεροθούν νίκησε με 4-0 σετ τον Μόμο Μπαμπούνγκου από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και θα αντιμετωπίσει αύριο στις 18:00μμ τον Σουηδό Γιόργκεν Πέρσον.
Τον νικητή αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο του απλού ο Έλληνας πρωταθλητής Καλλίνικος Κρεάνγκα την Κυριακή. Την ίδια ημέρα παίζει και η Μοίρου.
Στην 1η ημέρα…
Eν τω μεταξύ με δύο αναμετρήσεις στο διπλό γυναικών, άρχισε το Σάββατο το Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου.
Οι Νεσρίν Μπεν Κάχια και Όλφα Γκουενένι από την Τυνησία νίκησαν εύκολα τις Ασμα Μεναίφι και Σουάντ Νεχάμπ από την Αλγερία με 4-2 σετ.
Στον άλλο αγώνα, οι Λουιζάνα Περέθ και Φαμπιόλα Ράμος από την Βενεζουέλα επικράτησαν των Μπέρτα Ροντρίγκεζ και Μαρία Παουλίνα Βέγκα από την Χιλή ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 4-3 σετ.
Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του διπλού γυναικών θα διεξαχθούν την Κυριακή με τις Ελληνίδες Μαρία Μοίρου και Αρχοντούλα Βολακάκη να αντιμετωπίζουν τις Πέτρα Κάντα και Μαρί-Κριστίν Ρούσι από τον Καναδά.
Οι άνδρες
Για τον πρώτο γύρο του ατομικού των ανδρών είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.