43

Η Αλεξία Σμυρλή και η Μαρία Φακά της ελληνικής ομάδας σκοποβολής δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του αεροβόλου τουφεκιού γυναικών, καθώς στους προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν το πρωί του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκόπουλου κατέλαβαν την 31η και 35η θέση αντίστοιχα.

Η πρώτη συγκέντρωσε 391 πόντους, καθώς στην πρώτη δεκάδα βολών πήρε 99, στη δεύτερη 97, στην τρίτη 98 και στην τέταρτη 97.

Η δεύτερη συνολικά πήρε 388 βαθμούς, αφού στην πρώτη δεκάδα συγκέντρωσε 97 πόντους, στη δεύτερη επίσης 97, στην τρίτη 95 και στην τέταρτη, που ήταν και η καλύτερή της 99.

«Φοβερή εμπειρία»

«Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Πρέπει να ομολογήσω πως είχα πολύ άγχος. Δεν είμαι ευχαριστημένη με την επίδοσή μου. Μπορούσα περισσότερα. Είμαι ευχαριστημένη που απλά τελείωσε, γιατί σας επαναλαμβάνω πως είχα πολύ άγχος» δήλωσε μετά τη λήξη της σημερινής προσπάθειάς της, η Σμυρλή.

«Αγωνιζόμουν πολύ γι αυτό. Εκείνη τη στιγμή περνάνε όλα από το μυαλό σου. Πραγματικά τα πάντα. Δεν θες να πάει χαμένη η προσπάθεια που έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα. Όμως, δεν εξαρτώνται όλα από σένα» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως δεν αγχώθηκε από την παρουσία των δικών της στην κερκίδα. «Ήταν αρκετοί δικοί μου στην κερκίδα, αλλά δεν μπορώ να πω πως αγχώθηκα από αυτό».

Όσον αφορά στη συνέχεια… Ξεκούραση, ξεκούραση και πάλι ξεκούραση. «Τώρα θέλω να ξεκουραστώ, όχι τόσο σωματικά, αλλά πνευματικά, γιατί είχα φορτωθεί πολύ ψυχολογικά. Μετά θα ξεκινήσω και πάλι με στόχο τους επόμενους αγώνες» κατέληξε.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ