Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
Να ξεπεράσει την ατυχία της πρεμιέρας θέλει άπέναντι στο Μάλι η ομάδα των ανδρών

Να ξεπεράσει την ατυχία της πρεμιέρας θέλει άπέναντι στο Μάλι η ομάδα των ανδρών

Να αποτινάξει από πάνω της την ατυχία της πρεμιέρας και να πετύχει την πρώτη νίκη της στο τουρνουά του ποδοσφαίρου θα επιδιώξει η Ολυμπιακή μας ομάδα των ανδρών, το Σάββατο στις 20:30 με αντίπαλο το Μάλι. Παίζουν επίσης: Κορέα-Μεξικό, Σερβία/Μαυροβούνιο-Αυστραλία, Αργεντινή-Τυνησία.

66

Να αποτινάξει από πάνω της την ατυχία της πρεμιέρας και να πετύχει την πρώτη νίκη της στο τουρνουά του ποδοσφαίρου θα επιδιώξει η Ολυμπιακή μας ομάδα των ανδρών, το Σάββατο στις 20:30 με αντίπαλο το Μάλι.

Περίπου 13.000 έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα και αυτό ικανοποιεί τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Στράτο Αποστολάκη, ο οποίος παρακολούθησε την Πέμπτη τον αγώνα της Παραγουάης με την Ιαπωνία και σχολίασε αρνητικά τη μικρή προσέλευση του κοινού.

Την Παρασκευή η ελληνική ομάδα παρακολούθησε σε βίντεο τον αγώνα του Μάλι και του Μεξικού και η κοινή διαπίστωση ήταν ότι η δεν αποτελεί φόβητρο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο προπονητής του Μάλι, Τσέικ Ουμάρ έχει μία νεανική ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας 21 ετών και 5 μηνών, 7 στους 18 παίκτες παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού.

Χαρακτηριστικά ο μέσος, Μόμο Σισόκο παίζει στη Βαλένθια, ο επιθετικός, Ντραμάν Τραορέ αγωνίζεται στην Αίγυπτο. Ο μέσος Μαμαντί Μπερθέ αγωνίζεται στη γαλλική Σεντάν ενώ ξενιτεμένοι στη Γαλλία είναι οι Αμπντουλάγιες Ντιαρά της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζίμι Κέμπε της Λανς, κι ο τερματοφύλακας Φουσενί Τανγκαρά της Ναντ.

Ο Στράτος Αποστολάκης θα επιστρετεύσει από την αρχή του ματς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και θα ξεκινήσει επίσης με τους Αμπάρη, Βύντρα, Βάλλα, Μόρα ή Καρυπίδη, Λαγό ή Μήτρου, Στολτίδη, Νεμπεγλέρα, Φωτάκη, Σαπάνη, Παπαδόπουλο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Νίκη επί της Τυνησίας θέλει το Σάββατο η Αργεντινή για να προκριθεί στους προημιτελικούς.

Η «μπιανκοτσελέστε» κατατρόπωσε την Σερβία / Μαυροβούνιο με 6-0 την Τετάρτη, ενώ η Τυνησία έφερε ισοπαλία 1-1 με την Αυστραλία στο Πανκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Ο Χαβιέ Σαβιόλα, που παρέμεινε στον πάγκο στον αγώνα με τη Σερβία, είναι πιθανό να αρχίσει στον αγώνα με την Τυνησία.

Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του γ ομίλου και αρχίζει στις 20:30 στο Πανπελοποννησιακό Στάδιο.

Επίσης, για τον γ όμιλο, με στόχο την πρώτη τους νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου, αναμετρώνται στις 20:30 στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου, Αυστραλίας και Σερβία/Μαυροβούνιο.

Ο αγώνας αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς οι μεν Σέρβοι γνώρισαν στην πρεμιέρα την συντριβή από την Αργεντινή με 6-0 και θέλουν να «εξιλεωθούν», απέναντι στους Αυστραλούς που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Τυνησία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Νότια Κορέα – Μεξικό, 1ος γύρος, Προκριματικός 20:30 Στάδιο Καραϊσκάκη (Αθήνα)

Ελλάδα – Μάλι, 1ος γύρος, Προκριματικός 20:30 Καυταντζόγλειο Στάδιο (Θεσσαλονίκη)

Σερβία-Μαυροβούνιο – Αυστραλία, 1ος γύρος, Προκριματικός 20:30 Παγκρήτιο Στάδιο (Ηράκλειο)

Αργεντινή – Τυνησία, 1ος γύρος, Προκριματικός 20:30 Παμπελοποννησιακό Στάδιο (Πάτρα)


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Cookies