Να μειωθεί ο ενθουσιασμός ζήτησε ο Λαγωνίδης εν όψει Μακάμπι Τελ Αβιβ
Ο Κώστας Λαγωνίδης ήταν ο πρώτος που είδε την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, τη Μακάμπι Τελ Αβιβ. O συνεργάτης του Αγγελου Αναστασιάδη συνέστησε προσοχή, ενώ ζήτησε να μειωθεί ο ενθουσιασμός για την συγκεκριμένη κλήρωση.
Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από το Τελ Αβίβ ο συνεργάτης του Αγγελου Αναστασιάδη, Κώστας Λαγωνίδης που την Τετάρτη παρακολούθησε την αναμέτρηση της προσεχούς αντιπάλου της μακεδονικής ομάδας Μακαμπί Τελ Αβίβ, με την Ελσίνκι Φινλανδίας.
Ο απεσταλμένος του ΠΑΟΚ γύρισε με δυο βιντεοκασσέτες των αγώνων των δυο ομάδων, που θα γίνουν αντικείμενο σχολαστικής μελέτης από τον προπονητή της ομάδας, ενώ ο ίδιος μίλησε για μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα.
«Εχει κατ΄αρχήν καλή και πολύ θερμή έδρα έστω και αν στο γήπεδο είχε μόνο 7-8 χιλιάδες θεατών. Είναι μια ομάδα δυνατή που πιέζει επιθετικά και προσπαθεί να βρει με την πίεση αυτήα τα λάθη των αντιπάλων της. Παρατήρησα όλα τα αγωνιστικά στοιχεία της θετικά και αρνητικά και θα τα συζητήσω με τον προπονητή. Γενικά η εντύπωση που μου έδωσε ήταν πως δεν πρέπει να μας διακατέχει ο ενθουσιασμός με τον οποίο δεχτήκαμε την κλήρωση την περασμένη Παρασκευή» είπε ο Κώστας Λαγωνίδης.
Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Μακάμπι
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι, ο αντιπρόεδρος της Μακαμπί Τελ Αβίβ, Ελι Ντριγκς, πού θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του σταδίου Τούμπας θα δει τις ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης για να καταλύσει η ισραηλινή ομάδα που έρχεται την Κυριακή και να πάρει δυο κασέτες από πρόσφατα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ πριν επιστρέψει αύριο το πρωί στην πατρίδα του.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.