Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε από την Τούμπα, παίρνει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Πέρασε από την Τούμπα, παίρνει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Ο Ολισαντέμπε στο 90 έστεψε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, που νίκησε 2-1 τον ΠΑΟκ στην Τούμπα. Νίκη χωρίς αντίκρυσμα του Ολυμπιακού με 2-0 επί του Πανιωνίου. Επίσης: Αιγάλεω-ΟΦΗ 1-0, Αρης-Χαλκηδόνα 3-0, Ιωνικός-Προοδευτική 2-1, Ακράτητος-Ηρακλής 1-0.

66

Ο Ολισαντέμπε στο 90 έστεψε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, που νίκησε 2-1 τον ΠΑΟκ στην Τούμπα. Νίκη χωρίς αντίκρυσμα του Ολυμπιακού με 2-0 επί του Πανιωνίου.

«Σωτήρια» νίκη του Αρη με 3-0 επί της Χαλκηδόνας, η οποία αγωνιά για το ευρωπαϊκό εισιτήριό της.

Ζωτικής σημασίας και η επικράτηση του Ιωνικού επί της Προοδευτικής.

Ο Ακράτητος 1-0 τον Ηρακλή. Ακόμα πιο κοντά το Αιγάλεω στην Ευρώπη, 1-0 τον ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

Αρωμα τίτλου για τον Παναθηναϊκού με φόντο το Λευκό Πύργο.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά έκαναν το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, το οποίο τα επτά τελευταία χρόνια σηκώνει ανελλιπώς, ο «αιώνιος» αντίπαλός του Ολυμπιακός.

Τη λύτρωση για το συγκρότημα του Σουμ, το οποίο στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ, έδωσε στις καθυστερήσεις ο Ολισαντέμπε, ο οποίος εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον τίτλο, θα έχει βάλει το σημαντικότερο λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.

Αποφασισμένος να μετριάσει τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησε στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ηρακλή, αλλά και να εξαφανίσει κάθε ίχνος υποψίας για… εξωαγωνιστικές συμφωνίες, μπήκε ο ΠΑΟΚ και δεν το μετάνιωσε…

Στο 7ο λεπτό και στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Χάγκαν μετά από σέντρα του Καραδήμου, πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο βάθος της εστίας του Χαλκιά, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Το πάθος των παικτών του Αναστασιάδη, λίγο έλειψε να μεταφραστεί σε ένα δεύτερο γκολ τόσο στο 13 όσο και στο 17, όταν αρχικά το σουτ του Καραδήμου πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Χαλκιά, ο οποίος στη δεύτερη περίπτωση μπλόκαρε σχετικά άνετα το φάουλ που εκτέλεσε ο Σαλπιγγίδης από πολύ καλή θέση.

Με το πέρασμα του χρόνου, ο Παναθηναϊκός άρχισε να «κερδίζει» γήπεδο και προς το τέλος του ημιχρόνου έχασε ευκαιρίες για να φτάσει ακόμη και στην ισοφάριση.

Στο 44 το δυνατό σουτ του Μινχ από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Τοχούρογλου, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, μετά από κόρνερ του Μικάελσεν, ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστιάς του Τοχούρογλου.

Η επιθετική υπεροχή των «πρασίνων» απέφερε καρπούς, στο δεύτερο λεπτό του β ημιχρόνου, όταν στο τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου με τον Τοχούρογλου, νικητής βγήκε ο πρώτος, φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσα (1-1) σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος, ουσιαστικά… κατασκήνωσε στην περιοχή του Τοχούρογλου, επιζητώντας το «χρυσό» γκολ.

Στο 69, πάσα του Μικάελσεν για τον Παπαδόπουλο, το σουτ του τελευταίου όμως μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Τοχούρογλου, ενώ στο 70 ατομική προσπάθεια του Σαπάνη από τα αριστερά, γύρισμα για τον Κωνσταντίνου, η προβολή του Κύπριου όμως πέρασε άουτ.

Στο 78, το πλασέ του Σαπάνη πάνω στην κίνηση, μετά τη σέντρα του Μινχ πέραε άουτ, ενώ στο 82 από το καταπληκτικό σουτ του Σαπάνη, ο Τοχούρογλου με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε σε κόρνερ.

Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από έναν παίκτη που είχε μπει ως αλλαγή στο 76ο λεπτό, τον Ολισαντέμπε.

Ο Πολωνός επιθετικός, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τοχούρογλου και με περίσσεια ψυχραιμία, πλάσαρε εύστοχα, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό το «τρίποντο», που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσό» στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Βόκολος, Χασιώτης, Μαλαδένης, Κούτσης, Καραδήμος (59 Θεοδωρίδης), Φουτσίνι, Χάγκαν (62 Καρυπίδης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμή, Σπάσιτς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Μορίς, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Μινχ, Μικάελσεν, Γκονζάλες (59 Επαλέ), Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου (76 Ολισαντέμπε), Βύντρα (40 Σαπάνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0

Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες του για τίτλο ο Ολυμπιακός που επικράτησε στο γήπεδο της Ριζούπολης του Πανιωνίου με 2-0.

Οι παίκτες του Νίκου Αλέφαντου ξεκίνησαν το ματς ιδανικά αφού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό ενώ ταυτόχρονα τα μεγάφωνα της Ριζούπολης ενημέρωναν ότι ο ΠΑΟΚ πετύχαινε γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ήταν ο Τζόρτζεβιτς που εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, ο Ντρόμπνι δεν υπολόγισε σωστά και ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Μπουμπένκο πήραν τα πάνω τους και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 17 ακυρώθηκε σωστά γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου αφού ο επιθετικός του Πανιωνίου ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του και να στρέψει το ενδιαφέρον των οπαδών του στην Τούμπα και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καρεμπέ σέντραρε από δεξιά, ο Χούτος πάσαρε με το κεφάλι στον Κούζμπα που με έξοχο γυριστό σουτ «έγραψε» το 2-0.

Μετά και το δεύτερο τέρμα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο γήπεδο ενώ παράλληλα οι παίκτες του Πανιωνίου έδειχναν να τα παρατάνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός όπως ήταν λογικό έπεσε, ενώ η ισοφάριση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα δεν βοήθησε την κατάσταση.

Το ματς φαινόταν αγγαρεία και για τις δύο ομάδες και όταν μαθεύτηκε και το δεύτερη γκολ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις κανείς των γηπεδούχων δεν είχε την διάθεση να πανηγυρίσει την νίκη…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιάννου, Ανατολάκης, Βάλλας, Βενετίδης, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Κούζμπα, Χούτος, Πάντος, Στολτίδης, Γεωργιάδης (66 Καφές).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντρόμπνι, Βλτσεκ, Κόντης, Ραγκουέλ, Σουσκάσεβιτς, Τζιωρτζιόπουλος (62 Πατσιαβούρας), Τζιώλης, Λαγωνικάκης, Μήτρου (27 Γουνδουλάκης), Πίνο, Μάντζιος (81 Κατσιαρός).

ΑΡΗΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 3-0

Σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Αρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν στο γήπεδο της Πολίχνης της Χαλκηδόνας με 3-0 και πλέον μόνο εάν αυτοκτονήσουν κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Ο Αρης όπως ήταν λογικό μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αφού δεν είχε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη απέκτησαν νωρίς τον έλεγχο του αγώνα αφήνοντας τους παίκτες της Χαλκηδόνας σε παθητικό ρόλο.

Τελικά ο Αρης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Νίκο Κυζερίδη.

Ήταν το 32ο λεπτό όταν την εκπληκτική μπαλιά του Λιολίδη εκμεταλεύτηκε ο Κυζερίδης που βγήκε τετ α τετ με τον Κόη, κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου ο Αρης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Λαζανάς έβγαλε πολύ καλή μπαλιά στον Καμπάνταη, ο οποίος σε τετ α τετ με τον Κόη έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως και το πρώτο. Με τον Αρη δηλαδή να έχει τα ηνία και να πιέζει για το δεύτερο γκολ που θα έλυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Αυτό ήρθε στο 80ο λεπτό όταν ο Αγαπητός Αμπελάς σε μία επέλασή του από τα αριστερά κέρδισε το πέναλτι από τον Ντάγκα, και ο Κυζερίδης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, κάνοντας το 2-0.

Τελικά το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου για τον Αρη όταν στο 90 ο Μαρικά που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή, βγήκε μόνος του με τον Κόη και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 3-0.

ΑΡΗΣ: Δέλλιος, Σκέντζος, Μαλλούς, Νάιντος, Κολτσίδας, Κούσας, Κυζερίδης, Καμπάνταης (59 Αμπελάς), Διγκόζης, Λαζανάς (71 Σερέτης), Λιολίδης (85 Μαρικά).
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Κόης, Γελαδάρης, Ντάγκας, Σίμος, Δήμος (46 Αλ Τζάχερ), Παππάς (71 Νιόπλιας), Κατεμής (83 Κοζανίδης), Μανουσάκης, Κορακάκης, Ζαχαρόπουλος, Μακρής.

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΟΦΗ 1-0

Mε τον Νικολόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 50ο λεπτό το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 του φιλοξενούμενου ΟΦΗ και εξασφάλισε μία θέση στην Ευρώπη.

Οι προσπάθειες και των δύο ομάδων να διαφυλάξουν τις εστίες τους δεν άφηνε περιθώρεια θεαματικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Από πλευράς γηπεδούχων μοναδική αξιόλογη φάση ήταν αυτή με πρωταγωνιστή τον Αγγου, ο οποίος στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά λίγο έλειψε να πραβιάσει την εστία του Σηφάκη.

Για τα επόμενα επτά λεπτά το υποτονικό κλίμα πέρασε και πάλι μέσα στο γήπεδο. Στο 16 όμως ο Τριανταφύλλου ανέβασε και πάλι τους σφυγμούς, αφού αιφνιδίασε προς στιγμή τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω.

Ωστόσο, για τα επόμενα 29 λεπτά μέχρι το ημίχρονο καμία ομάδα δεν επιχείρησε ριψοκίνδυνες αντεπιθέσεις.

Οι παίκτες του Γιώργου Χατζάρα μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτερου ημιχρονου και στο 50 κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ο Νικολόπουλος μετά από μία… περιπετειώδη σέντρα του Παπουτσή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ του Αιγάλεω.

Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση 65 λεπτών ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά με τον Σοάρες στην ισοφάριση αλλά η επέμβαση του Σιντιμπέ ήταν για μία ακόμη φορά σωτήρια.

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη συμπλήρωση του 90λεπτου δεν έκρυβαν εκπλήξεις και το Αιγάλεω πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Αιγάλεω: Σιντιμπέ, Παπουτσής, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Εντουσέι, Άγγος, Μουστόγιαννης, Χατζής (48 Κίτσας, 90+ Χρήστου), Τσάτσος, Χλωρός (90 Πετρόπουλος), Νικολόπουλος.
ΟΦΗ: Σηφάκης, Κολιτσιδάκης (78 Πέτρας), Κωνσταντάκης (61 Δερμιτζάκης), Τόμας (38 Αναστασιάδης), Μοσχογιάννης, Μπελεβώνης, Δέντσας, Ρουμπάκης, Ντεγιάνοφ, Σοάρες, Τριανταφύλλου.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2-1

Ακόμη πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται από απόψε ο Ιωνικός.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, απέδωσε με μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη, το… ύστατο χαίρε στον επί αρκετά χρόνια ιδιοκτήτη της ομάδας, Νίκο Κανελλάκη, που άφησε πριν από μερικές ώρες την τελευταία του πνοή, επικρατώντας 2-1 της Προοδευτικής.

Μια νίκη που την έφερε στους 26 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Ακράτητο που βρίσκεται στη θέση, η οποία οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για παραμονή στην κατηγορία.

Προβάδισμα με το… καλημέρα πήρε στο 9ο λεπτό η Προοδευτική.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Βαρτζιώτης πήρε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ιωνικού, έκανε το κοντρόλ, σούταρε και παραβίασε την εστία του Μπεκιάι (0-1).

Επτά λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αφάς, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στρακόσια.

Το πολυπόθητο γκολ για τους παίκτες του Βλάχου όμως, δεν άργησε να έρθει, αφού στο 28, νικητής από μια σειρά κοντρών βγήκε ο Τσιμπλίδης, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι 10 λεπτά αργότερα, βρέθηκαν και πάλι με αξιώσεις στην εστία της Προοδευτικής, όμως το σουτ του Μακόρ δεν είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη, αφού πέρασε άουτ.

Η Προοδευτική, ξεκίνησε επιθετικά στο β ημίχρονο, όμως στο 47, ο Ζαίμι στο τετ-α-τετ με τον Μπεκιάι δεν κατάφερε να πλασάρει και οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν σε κόρνερ, ενώ στο 66, από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ιωνικός προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να παραβιάσει την εστία των «βισινί» κάτι που κατάφερε 14 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, όταν ο Κινγκ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπεκιάι, Ξανθόπουλος, Βουρεξάκης, Φερεκίδης, Κινγκ Φερέιρα, Αφάς (85 Οφρυδόπουλος), Μακόρ, Μελαμπιανάκης (58 Γκούτμαν), Λετιέρι, Τσιμπλίδης, Φρούσος (67 Σιμόνε).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Στρακόσια, Καρανικόλας, Πουλόπουλος, Ανδράλας, Αγγελόπουλος (68 Κουμεντάκος), Τόγιας (87 Βιλανάκης), Μάγγος, Σιδηρόπουλος, Βαρτζιώτης (81 Φραντζέσκος), Ζαΐμι, Καζαντζής.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

Ακόμη πιο κοντά στην πολυπόθητη παραμονή στα «σαλόνια» της Α Εθνικής, έμεινε ο Ακράτητος.

Η ομάδα των Ανω Λιοσίων νίκησε 1-0 τον Ηρακλή χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη στις αρχές του β ημιχρόνου και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία.

Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να φθάσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα στο γκολ που θα τους έδινε το πάνω χέρι και θα τους έφερνε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Όσο όμως πίεζε ο Ακράτητος, ο Ηρακλής έβρισκε το χώρο να δημιουργεί κινδύνους μέσα στην περιοχή του Μπαρτζώκα.

Η κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 21ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απομάκρυνε εντυπωσιακά κεφαλιά του Κατσιαμπή.

Στο 36ο λεπτό ο Ακράτητος ισοφάρισε τις ευκαιρίες με την κεφαλιά του Στεφανίδη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κελπέκη.

Με το ξεκίνημα του β ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη στο 48ο λεπτό. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Ηλιόπουλος.

Μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Στεφανίδη οι παίκτες του Ακράτητου γύρισαν στην άμυνα προκειμένου να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή να αποκτήσει την εδαφική υπεροχή και να πιέσει για την ισοφάριση.

Η κλασσική ευκαιρία όμως δεν δημιουργήθηκε, ο «Γηραιός» έδειξε ότι δεν μπορούσε να παραβιάσει την εστία του Μπαρτζώκα και έτσι ο Ακράτητος έφτασε στην πολυπόθητη νίκη που τον αφήνει ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μπαρτζώκας, Μαϊστρέλλης, Βενέτης, Μπλέτσας, Τελκίνσκι, Χριστοδούλου (90 Μπαλάσκας), Λίνκαρ, Δαδούσης, Τζιμόπουλος (86 Μπαγιαζίτ), Ηλιόπουλος (90 Μπάντρης), Στεφανίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κελπέκης, Σνάουτσερ, Κατσαμπής, Νεμπεγλέρας, Μουράτι (70 Πουρσανίδης), Κιάσσος, Ιωάννου, Σελάντερ (70 Μπαχράμης), Μίετσελ, Μπακιρτζίογλου (77 Κουχάρσκι), Μαχλάς.

* Καταγγελίες για κακής ποιότητας νερό στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων έκαναν άνθρωποι του Ηρακλή.

Η βαθμολογία (σε 27 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός 68
2. Ολυμπιακός 66
3. ΠΑΟΚ 56
4. Αιγάλεω 51
5. ΑΕΚ 48
6. Χαλκηδόνα 42
7. Πανιώνιος 40
8. Ηρακλής 38
9. Ξάνθη 30
10. ΟΦΗ 27
11. Ιωνικός 26
11. Καλλιθέα 25
13. Αρης 23
14. Ακράτητος 22
15. Πανηλειακός 19
16. Προοδευτική 17

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024