Στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια η Ρεντούμη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, προκρίθηκε η Φλώρα Ρεντούμη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν δεύτερη στη β ημιτελική σειρά, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (7.91).
71
Στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, προκρίθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Φλώρα Ρεντούμη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν δεύτερη στη β ημιτελική σειρά, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (7.91).
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε έτσι την έκπληξη και θα τρέξει στον τελικό του αγωνίσματος, που θα διεξαχθεί στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής. Νικήτρια στη σειρά της Ρεντούμη ήταν η Αμερικανίδα Γκέιλ Ντίβερς με 7.88.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε: «Οι τελευταίοι πέντε ή δέκα αγώνες ήταν οι χειρότεροι…»
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
- Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πρόκριση για τους Καταλανούς και στο… βάθος Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442