Αύξηση δαπανών για Υγεία και στήριξη του ΕΣΥ ζήτησε ο Δημήτρης Τσοβόλας
Την αύξηση των δαπανών για την Υγεία και τη στήριξη του ΕΣΥ ζήτησε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. «Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται σε όλους» υπογράμμισε.
«Το ΔΗΚΚΙ στηρίζει και προωθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας με δημόσιο χαρακτήρα, γιατί πιστεύουμε ότι η Υγεία δεν είναι εμπόρευμα, αλλά κοινωνικό αγαθό που πρέπει να παρέχεται από την Πολιτεία, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, σε όλους τους πολίτες» δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας.
Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, καθώς, όπως είπε, «η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών δεν δίνουν τις αναγκαίες πιστώσεις και έτσι οι προμηθευτές δεν πληρώνονται, με αποτέλεσμα αυτό να αποβαίνει σε βάρος των ασθενών».
«Υπάρχει έλλειψη νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού», είπε ο κ. Τσοβόλας, προσθέτοντας ότι έτσι υποβαθμίζεται η ποσότητα και η ποιότητα των παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Ο κ. Τσοβόλας ζήτησε αύξηση των δαπανών για την Υγεία «για να μην υπάρχουν ελλείμματα και να παρέχονται ανθρώπινες και ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες και στα Κέντρα Υγείας, αλλά και στα κρατικά νοσοκομεία, σε όλη τη χώρα».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.