Φοροδιαφεύγει το 10% των ιδιοκτητών ακινήτων, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών
Ένας στους δέκα ιδιοκτήτες ακινήτων δεν δήλωσε στην εφορία τα εισοδήματα που εισέπραξε από ενοίκια το 2002, όπως προέκυψε από τις διασταυρώσεις που έκανε η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.
Ένας στους δέκα ιδιοκτήτες ακινήτων δεν δήλωσε στην εφορία τα εισοδήματα που εισέπραξε από ενοίκια το 2002, όπως προέκυψε από τις διασταυρώσεις που έκανε η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών από τη διασταύρωση των φορολογικών δηλώσεων των ιδιοκτητών ακινήτων και των ενοικιαστών, 126.483 ιδιοκτήτες είτε δεν δήλωσαν καθόλου τα εισοδήματα που εισέπραξαν από ενοίκια, είτε δήλωσαν μικρότερα από τα πραγματικά ποσά, είτε δεν υπέβαλαν φορολογική δήλωση, ενώ είχαν υποχρέωση.
Ειδικότερα, 84.885 ιδιοκτήτες ακινήτων δεν δήλωσαν καθόλου εισόδημα από ενοίκια, 17.799 δήλωσαν μικρότερα εισοδήματα και 23.799 δεν έκαναν φορολογική δήλωση. Ο έλεγχος αφορούσε συνολικά 965.204 ιδιοκτήτες ακινήτων.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας