Αντιδρά η Ρηγίλλης στην παράταση της θητείας του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η παράταση για τρεις μήνες της θητείας της σημερινής διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η Ρηγίλλης επιμένει στο να υπάρξει μεταβατική διοίκηση μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, με επικεφαλής έναν πρώην ανώτατο δικαστικό κοινής αποδοχής.
Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η παράταση για τρεις μήνες της θητείας της σημερινής διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Η Ρηγίλλης επιμένει στο να υπάρξει μεταβατική διοίκηση μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, με επικεφαλής έναν πρώην ανώτατο δικαστικό κοινής αποδοχής και με μέλη που θα προταθούν από παράγοντες της αγοράς, όπως αναφέρουν βουλευτές της ΝΔ.
Σε δηλώσεις τους, οι Γιώργος Αλογοσκούφης -συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων- και Δημήτρης Κωστόπουλος -υπεύθυνος Τραπεζών και Κεφαλαιαγοράς- αναφέρουν ότι «η σημερινή διοίκηση της ΕΚ βαρύνεται με πράξεις και παραλείψεις που συνέβαλαν στο έγκλημα του Χρηματιστηρίου, ειδικά κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο».
Και προσθέτουν: «Η ΝΔ την περασμένη Δευτέρα εμπόδισε την κυβέρνηση να διορίσει τον έως σήμερα αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για πέντε επιπλέον χρόνια. Επέμεινε και πέτυχε να δεχθεί η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να δεσμεύσει την επόμενη για μια πενταετία».
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.