Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Ο Μπλερ δήλωσε ότι θα παραιτηθεί, εάν το πόρισμα της υπόθεσης Κέλι τον «βγάλει» ψεύτη

Ο Μπλερ δήλωσε ότι θα παραιτηθεί, εάν το πόρισμα της υπόθεσης Κέλι τον «βγάλει» ψεύτη

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί, εφόσον η έκθεση Χάτον για την υπόθεση Κέλι αποδείξει ότι είπε ψέματα, σχετικά με την ανάμιξή του για την αποκάλυψη του ονόματος του καθηγητή στα ΜΜΕ, ανακοίνωσε ο Τόνι Μπλερ, και τόνισε ότι δεν θα κρυφτεί από τους αντιπάλους του.

53

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί, εφόσον η έκθεση Χάτον για την υπόθεση Κέλι αποδείξει ότι είπε ψέματα, σχετικά με την ανάμιξή του για την αποκάλυψη του ονόματος του καθηγητή στα ΜΜΕ, ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ.

Όπως μετέδωσε το Reuters, ο Τόνι Μπλερ υπογράμμισε ότι δεν σκοπεύει να κρυφτεί από τους αντιπάλους του, αλλά να συζητήσει το πόρισμα για την υπόθεση, όταν αυτό δημοσιοποιηθεί.

Η έκθεση του δικαστή Χάτον θα δει το φως της δημοσιότητας εντός των επόμενων εβδομάδων, και σε αυτήν αναμένεται να επιμερισθεί μερίδιο της ευθύνης για το θάνατο του καθηγητή Κέλι και στην κυβέρνηση.

«Υπάρχουν πολύ σοβαρές κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού από τους Συντηρητικούς και τον Τύπο» επισήμανε ο Τόνι Μπλερ, και εξέφρασε τη χαρά του, διότι θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει όλους όσοι του προσάπτουν ότι έχει πει ψέματα στην υπόθεση, η οποία -όπως σημείωσε- θα κλείσει με την έκθεση Χάτον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies