Για εξύβριση και απειλή κατά του Αγγελέτου Κανά καταδικάστηκε η πρώην σύζυγός του
Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ερήμην της η Σοφία Κυριακίδου, πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου στην υπόθεση του ΕΛΑ Αγγελέτου Κανά, για τις κατηγορίες της εξύβρισης και απειλής σε βάρος του.
Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ερήμην της η Σοφία Κυριακίδου, πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου στην υπόθεση του ΕΛΑ Αγγελέτου Κανά, για τις κατηγορίες της εξύβρισης και απειλής σε βάρος του.
Οι κατηγορίες αφορούν μήνυση του Αγγελέτου Κανά, σύμφωνα με την οποία τον Φεβρουάριο του 2002 η κ. Κυριακίδου τον είχε υβρίσει και απειλήσει ότι θα τον κλείσει φυλακή εμπλέκοντάς τον στην υπόθεση της 17 Νοέμβρη.
Ο Αγγελέτος Κανάς μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να στηρίξει την κατηγορία.
Στην κατάθεσή του ο κ. Κανάς υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγός του τον μισεί γιατί ξαναπαντρεύτηκε και έχει ως στόχο της να τον εξοντώσει. Επίσης, υποστήριξε ότι η κ. Κυριακίδου έστησε σε βάρος του σκευωρία, στην οποία οφείλεται και η εμπλοκή του στην υπόθεση του ΕΛΑ.
Εξερχόμενος από τη δικαστική αίθουσα ο Αγγελέτος Κανάς δήλωσε ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πλεκτάνη, ενώ τόνισε ότι παραμένει επί ένα χρόνο κρατούμενος χωρίς στοιχεία.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κανάς έχει υποβάλει σε βάρος της πρώην συζύγου του και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με όσα έχει υποστηρίξει η κ. Κυριακίδου στις ανακριτικές αρχές για την υπόθεση του ΕΛΑ. Η μήνυση αυτή εκκρεμεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.