Το «Δίκτυο Αθήνα» εγκαινίασε την Τετάρτη η Ντόρα Μπακογιάννη
Το «Δίκτυο Αθήνα» στο ΚΕΠ του 1ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων εγκαινίασε την Τετάρτη η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο πολίτης θα πληροφορείται πλέον για τα δρώμενα της πόλης και θα λαμβάνει άμεσες απαντήσεις σε καταγγελίες, παρατηρήσεις και παράπονά του.
Το «Δίκτυο Αθήνα» στο ΚΕΠ του 1ου Διαμερίσματος της πρωτεύουσας εγκαινίασε το μεσημέρι της Τετάρτης η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη. Μέσω του δικτύου, ο πολίτης θα πληροφορείται για τα δρώμενα της πόλης και θα λαμβάνει άμεσες απαντήσεις σε καταγγελίες, παρατηρήσεις και παράπονά του.
Το «Δίκτυο Αθήνα» είναι το πρώτο ενιαίο και ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης του δημότη, το οποίο αποτελείται από τα επτά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του δήμου, ένα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, καθώς και από μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη τηλεφωνική υπηρεσία, τη «Γραμμή του Δημότη – 195», που προσφέρει υπηρεσίες από το τηλέφωνο.
Σκοπός του δικτύου, όπως είπε η κ. Μπακογιάννη, είναι να δημιουργηθεί ένας άμεσος και ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας του κάθε δημότη με το δήμο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, η δήμαρχος Αθηναίων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τη λειτουργικότητα του δικτύου, ζητώντας από αυτό εξειδικευμένες πληροφορίες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.