Αθήνα: Στο δωρεάν αντιγριπικό εμβολιασμό 250.000 ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες προχωρά το ΙΚΑ από τις αρχές Οκτωβρίου.
Επίσης, το ΙΚΑ προωθεί και φέτος όπως σε κάθε έναρξη σχολικής περιόδου τον κλινικό προληπτικό έλεγχο για παιδιά ασφαλισμένων του, μέσω του «Ατομικού Δελτίου Υγείας», που διανέμεται στους μαθητές.
Στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων υγείας που μπορεί να είναι ασυμπτωματικά (π.χ. καρδιοπάθειες) και διορθώσιμα αν αντιμετωπιστούν έγκαιρα.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους πραγματοποιήθηκαν δωρεάν από το ΙΚΑ 624.472 εμβολιασμοί σε ενηλίκους και παιδιά σε όλη τη χώρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας