Ήττα για την εθνική πόλο στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Βαρκελώνη
Κακό ήταν το ξεκίνημα της εθνικής πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Η εθνική ηττήθηκε από τη Γερμανία με 9-7, παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καλύτερα τα νέα για τη Χρ.Θαλασσινίδου στη συγχρονισμένη κολύμβηση.
Κακό ήταν το ξεκίνημα της εθνικής ομάδας πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Η εθνική ηττήθηκε από τη Γερμανία με 9-7, παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Στη συγχρονισμένη κολύμβηση, η Χριστίνα Θαλασσινίδου προκρίθηκε στον τελικό του σόλο μετά την ολοκλήρωση και του ελεύθερου προγράμματος στα προκριματικά.
Στο ελεύθερο πρόγραμμα, η Ελληνίδα αθλήτρια κατέλαβε την έβδομη θέση, συγκεντρώνοντας 93.166 βαθμούς και πλέον στον τελικό της Πέμπτης θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.
Φαβορί για το χρυσό μετάλλιο η Γαλλίδα Βιρτζίν Ντιντιέ, η οποία εκτέλεσε ένα άψογο πρόγραμμα στο ελεύθερο και βαθμολογήθηκε με 99.000.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.