Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Πανηγυρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν στη Ριζούπολη 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού

Πανηγυρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν στη Ριζούπολη 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού

Μπορεί ο Λάμπρος Χούτος να ήταν απών, αλλά περισσότεροι από 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού ήταν παρόντες την Παρασκευή στην πρώτη ανοιχτή για το κοινό προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας εν όψει της νέας σεζόν, στήνοντας μια τρελή γιορτή στη Ριζούπολη.

71

Μπορεί ο Λάμπρος Χούτος να ήταν απών, αλλά περισσότεροι από 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού ήταν παρόντες την Παρασκευή στην πρώτη ανοιχτή για το κοινό προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας εν όψει της νέας σεζόν, στήνοντας μια τρελή γιορτή στη Ριζούπολη.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την ατμόσφαιρα, παλιοί και νέοι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη τους φετινή προπόνηση υπό τα βλέμματα του κοινού και φυσικά δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, που τους προκαλεί περισσότερες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν.

Ο προποντής των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην παρουσία των φίλων της ομάδας και στους στόχους του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, στόχους που δεν περιορίζονται στην εκ νέου κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά επεκτείνονται και στη διάκριση στον ευρωπαϊκό χώρο, και δη στο Champions League.

Από την πλευρά τους οι Παντελής Καφές και Ιεροκλής Στολτίδης δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν στη νέα τους ομάδα και κατάπληκτοι από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου. «Αν είναι έτσι στις προπονήσεις, φανταστείτε τι θα γίνεται στους αγώνες» δήλωσε ο τέως αρχηγός του Ηρακλή.

Όσον αφορά στην απουσία του Χούτου, ο Προτάσοφ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά γεγονός είναι ότι η διοίκηση φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τη στάση του διεθνούς επιθετικού και προσανατολίζεται στην εξάμηνη διακοπή συμβολαίου στο νεαρό παίκτη.

Νέα διάσταση πάντως στην όλη υπόθεση ήρθαν να δώσουν οι δηλώσεις του πατέρα Χούτου, ο οποίος αναφέρθηκε σε απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας του γιού του, οι οποίες τον ανάγκασαν να μην δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies