Φως στο τούνελ για την ΑΕΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού
Μία ακόμα απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση διοίκηση της ΑΕΚ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε οτι SOE και ENIC δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην ΓΣ των μετόχων της «Ένωσης», που σημαίνει οτι η συγκατάθεση του Μ.Ψωμιάδη δεν είναι απαραίτητη.
Μία ακόμα απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση διοίκηση της ΑΕΚ αλλάζει τα δεδομένα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε οτι SOE και ENIC δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην ΓΣ των μετόχων της «Ένωσης», γεγονός που σημαίνει οτι η συγκατάθεση του Μάκη Ψωμιάδη δεν είναι απαραίτητη.
Πως γίνεται αυτό; Η βρετανική εταιρεία μαζί με την ερασιστεχνική ΑΕΚ, μπορεί να συστήσει διοίκηση, αρκεί οι μετοχές της πρώτης να δωθούν ονομαστικά στον Πέτρο Στάθη, χωρίς παράλληλα να χρειάζονται οι μετοχές της Ippoventure και της SOE.
Έτσι ακόμα και αν οι διαπραγματεύσεις Ψωμιάδη-ENIC βρεθούν πάλι σε αδιέξοδο τότε μπορεί να βρεθεί κάποια έστω και περίπλοκη λύση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.