Ταχύτερος ο M.Schumacher στο πρώτο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών
Τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του GP Μαλαισίας σημείωσε την Παρασκευή, ο Michael Schumacher. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κάλυψε τα 5.543 μέτρα της πίστας σε χρόνο 1:34.890, όντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο ταχυτέρος από τον team mate του R.Barrichello.
Τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του GP Μαλαισίας σημείωσε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 21 Μαρτίου, ο Michael Schumacher.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κάλυψε τα 5.543 μέτρα της πίστας σε χρόνο 1:34.890, όντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο ταχυτέρος από τον team mate του R.Barrichello ο οποίος κατετάγη δεύτερος.
Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ο γερμανός οδηγός της Ferrari -νικητής του GP Μαλαισίας το 2000 και το 2001, δεύτερος το 1999 και τρίτος πέρυσι- θα πραγματοποιήσει τελευταίος την διαδικασία των επίσημων χρονομετρημένων δοκιμαστικών που θα καθορίσουν και τη σειρά εκκίνησης του μεθαυριανού αγώνα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.