Και ο Λάμπρος Χούτος νοκ άουτ από το ματς του Ολυμπιακού με την Προοδευτική
Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο χτυπάει τον Ολυμπιακό. Ο Ό.Προτάσοφ από την Παρασκευή δεν έχει στη διαθεσή του και τον Λ.Χούτο, ενώ όψει του αγώνα με την Προοδευτική. Παράλληλα απόντες θα είναι οι: Καρεμπέ, τζόρτζεβιτς, Αμανατίδης, Ζε ελίας και Ελευθερόπουλος.
Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο χτυπάει τον Ολυμπιακό. Ο Όλεγκ Προτάσοφ από την Παρασκευή δεν έχει στη διαθεσή του και τον Λάμπρο Χούτο, ενώ όψει του αγώνα με την Προοδευτική.
Συγκεκριμένα ο διεθνής άσος δεν ακολούθησε την προπόνηση των «ερυθρολεύκων» λόγω προβλήματος στο γόνατο και ακολούθησε θεραπεία.
Έτσι εκτός του Χούτου απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Αμανατίδη, όπου και οι τραυματίες Ζε Ελίας, Ελευθερόπουλο.
Παράλληλα αμφίβολος είναι και ο Πατσατζόγλου, που προπονήθηκε μεν κανονικά (πονά στη φτέρνα), όμως δεν είναι σίγουρο οτι θα επιλεγεί για την εδνεκάδα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.