Καλύτερες μέρες για την αμερικανική οικονομία «βλέπει» ο Τζορτζ Ο.Μπους
Αισιόδοξος για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας, κάνοντας λόγο για «καλύτερες ημέρες», εμφανίστηκε την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Ο.Μπους. «Εμπιστεύομαι το μέλλον της αμερικανικής οικονομίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αισιόδοξος για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας, κάνοντας λόγο για «καλύτερες ημέρες», εμφανίστηκε την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Ο.Μπους.
«Εμπιστεύομαι το μέλλον της αμερικανικής οικονομίας. Υπάρχουν πολλά σημάδια που δείχνουν ότι η οικονομική κατάσταση θα βελτιωθεί. Κατανοώ ότι είναι εξίσου απαραίτητο ένα τονωτικό πακέτο μέτρων σε αυτήν την κατεύθυνση, που θα εξασφαλίσει ότι οι προβλέψεις μας θα επαληθευτούν» ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Τζορτζ Ο.Μπους υποστήριξε ότι η δέσμη οικονομικών μέτρων, συνολικής αξίας 670 δισ. δολαρίων, που με πρωτοβουλία του προωθήθηκε στο Κογκρέσο, μπορεί πράγματι να αποτελέσει το έναυσμα για τις «καλύτερες ημέρες».
Τον Φεβρουάριο ο δείκτης της εμπιστοσύνης του Αμερικανού καταναλωτή στην οικονομία έχει μειωθεί κατά 15 μονάδες, φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδό του από τον Οκτώβριο του 1993.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας