Ασταμάτος ο Αρης στο Champions Cup έφτασε στην τρίτη του νίκη στην β φάση της διοργάνωσης επικρατώντας και της Χάποελ Τελ Αβίβ με 96-84 στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη καθώς ηττήθηκε από τη Σκόντο Ρίγα με 107-76.
Ασταμάτος ο Αρης στο Champions Cup έφτασε στην τρίτη του νίκη στην β φάση της διοργάνωσης επικρατώντας και της Χάποελ Τελ Αβίβ με 96-84 στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη καθώς ηττήθηκε από τη Σκόντο Ρίγα με 107-76.
Nέα εύκολη νίκη για τον Αρη
Με οδηγό και πάλι τον Σόλομον και άξιο συμπαταστάτη τον Γκργκατ ο Αρης πέτυχε το τρία στα τρία, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Ε όμιλο του Champions Cup.
Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, επικράτησε 96-84 της Χάποελ Τελ Αβίβ και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.
Η ελληνική ομάδα θα μπορούσε σίγουρα να έχει μεγαλύτερη διαφορά στο τελικό σκορ αφού ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.
Οι μέτριες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο Champions Cup, συνεχίστηκαν και στη Λετονία. Η ομάδα του Μπάνε Πρέλεβιτς, σε αγώνα για την 3η ημέρα της πανευρωπαϊκής φάσης, γνώρισε τη συντριβή με 107-76 από τη Σκόντο Ρίγα, παρέμεινε στην τελευταία θέση του Β Ομίλου και ουσιαστικά απώλεσε την ευκαιρία να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.
Ο «δικέφαλος» κατάφερε να μείνει «ζωντανός» στο παιχνίδι μέχρι και το ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου (59-57). Από το σημείο εκείνο και μετά παρέδωσε… τα όπλα και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά οι Λετονοί έφτασαν τη διαφορά στους 20 πόντους (80-60), για έρθει με τη λήξη του αγώνα το τελικό 107-76.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.