Μπριάκος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Σπυρόπουλος στο Αρης-ΠΑΟ
Ο διαιτητής Μπριάκος του συνδέσμου Ηπείρου κληρώθηκε να διευθύνει τον ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Α εθνικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στο επίσης κρίσιμο ματς της ημέρας μεταξή Αρη και Παναθηναϊκού θα σφυρίξει ο κ.Σπυρόπουλος.
Ο διαιτητής Μπριάκος του συνδέσμου Ηπείρου κληρώθηκε να διευθύνει τον ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στο επίσης κρίσιμο ματς της ημέρας μεταξή Αρη και Παναθηναϊκού θα σφυρίξει ο κ.Σπυρόπουλος.
Aναλυτικά οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.