Σάββατο 09 Μαϊου 2026
weather-icon 21o
Σε δύο εβδομάδες τα πρώτα «οικολογικά λεωφορεία» στους δρόμους της Αθήνας

Σε δύο εβδομάδες τα πρώτα «οικολογικά λεωφορεία» στους δρόμους της Αθήνας

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Αθήνας τα πρώτα λεωφορεία φυσικού αερίου. Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα την Πέμπτη, τα νέου τύπου οχήματα θα έπρεπε να είχαν ήδη τεθεί σε λειτουργία, αλλά οι καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών στο σταθμό εφοδιασμού τους στα Ανω Λιόσια παρέτειναν το χρόνο εμφάνισής τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Αθήνας τα πρώτα λεωφορεία φυσικού αερίου. Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, τα νέου τύπου οχήματα θα έπρεπε να είχαν ήδη τεθεί σε λειτουργία, αλλά οι καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών στο σταθμό εφοδιασμού τους στα Ανω Λιόσια παρέτειναν το χρόνο εμφάνισής τους.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εργασίες στο σταθμό που κατασκευάζει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες και προχωρούν με εντατικό ρυθμό, ώστε όλα να είναι έτοιμα σε ένα δεκαπενθήμερο.



Το κόστος κατασκευής του σταθμού, ο οποίος θα λειτουργεί ουσιαστικά ως ένα πρατήριο φυσικού αερίου για τον ανεφοδιασμό των λεωφορείων, ανέρχεται σε 885 εκατομμύρια δραχμές.


news.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 09 Μαϊου 2026
Cookies