Χρυσό μετάλλιο για Τσουλφά, Μπεκατώρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας
Η κορυφή της Ευρώπης στα σκάφη 470, έχει χρώμα ελληνικό. Οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ταλίν, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν το καλύτερο δίδυμο στη συγκεκριμένη κατηγορία σκαφών.
31
Η κορυφή της Ευρώπης στα σκάφη 470, έχει χρώμα ελληνικό… Οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά, συνεπείς στο ραντεβού τους με το βάθρο, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν το καλύτερο δίδυμο στη συγκεκριμένη κατηγορία σκαφών.
Η ελληνική ομάδα, παρά το χαλαρό ξεκίνημα, τερμάτισαν στην 3η, την 1η και την 8η θέση αντίστοιχα στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες, φτάνοντας του 91 βαθμούς ποινής, 35 λιγότερους από τις Ρωσίδες Βαλεντίνα Ιλιένκο και Ντιάνα Κρούκτσικ.
Όμως, ο… χορός των μεταλλίων δεν σταμάτησε εκεί, αφού στην ίδια διοργάνωση, οι Κώστας Κοσματόπουλος και Ανδρέας Τριγκώνης, κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, παρά τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες όπου τερμάτισαν στην 18η και 11η θέση.
Το ελληνικό δίδυμο τελείωσε τον αγώνα με 103 βαθμούς ποινής, πέντε περισσότερους από τους Γάλλους Νικολά Καρμπονιέ και Στεφάν Κρίστιντις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442