Η αναγνώριση του αντιπάλου, η πικρία και η συμβουλή του Φέλερ στον Ρονάλντο
Ο Ρούντι Φέλερ αναγνώρισε την ανωτερότητα της Βραζιλίας όμως δεν έκρυψε την πικρία για την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γερμανός ομοσπονδίακός παράλληλα δικαιολόγησε το λάθος του Καν, ενώ συμβούλεψε και τον Ρονάλντο να μη γίνει προπονητής...
Ο Ρούντι Φέλερ αναγνώρισε την ανωτερότητα της Βραζιλίας όμως δεν έκρυψε την πικρία για την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γερμανός ομοσπονδίακός παράλληλα δικαιολόγησε το λάθος του Καν, ενώ συμβούλεψε και τον Ρονάλντο να μη γίνει προπονητής.
«Δεν είναι ντροπή να χάνεις από μια ομάδα ποιότητας όπως η Βραζιλία, αλλά, παρόλα αυτά, είναι πικρή η γεύση της ήττας σε έναν τελικό. Στο πρώτο ημίχρονο και τις αρχές του δευτέρου βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση και τρέχαμε πολύ. Όμως, δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές καλές ευκαιρίες, αν και ούτε οι Βραζιλιάνοι μπορούσαν» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:
» Η Βραζιλία είχε δύο, τρεις παίκτες, οι οποίοι με προσωπικές ενέργειες μπορούσαν να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις για μας, ακόμη και σε στιγμές ηρεμίας για τους αντιπάλους μας. Ο Όλιβερ Καν είχε ένα ονειρεμένο Παγκόσμιο Κύπελλο και έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις».
Καταλήγοντας δήλωσε: «Είναι πικρό για αυτόν όταν κάνει ένα μικρό λάθος, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Μετά το τέλος του αγώνα είπα στον Ρονάλντο: Μην γίνεις προπονητής. Παίξε ποδόσφαιρο όσο μπορείς… Η πίεση για έναν προπονητή είναι πολύ μεγαλύτερη. Είμαστε ένα καλό τεχνικό επιτελείο και ελπίζω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε… Τώρα θα προσπαθήσουμε να «χτίσουμε» μια καλή ομάδα, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.