Λατρεία οι Νοτιοκορεάτες για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκους Χίντινκ
Στον πυρετό του Μουντιάλ ζει η Νότιος Κορέα και το πιο αγαπητό πρόσωπο στην χώρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Ολλανδό προπονητή Γκους Χίντινκ που οδηγεί την εθνική ομάδα στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, στους «8» της διοργάνωσης.
Στον πυρετό του Μουντιάλ ζει η Νότιος Κορέα και το πιο αγαπητό πρόσωπο στην χώρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Ολλανδό προπονητή Γκους Χίντινκ που οδηγεί την εθνική ομάδα στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, στους «8» της διοργάνωσης.
Η λατρεία στον Γκους Χίντινκ δεν περιορίζεται στον απλό κόσμο και συχνά φτάνει στα όρια της υπερβολής. Κάτι τέτοιο συνέβη στην περίπτωση του υπουργού Οικονομικών της Νότιας Κορέας Γέον Γιουν Τσουρλ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για εταιρίες και κάθε είδους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. «Έχει προσφέρει ένα καθαρό όραμα στην εθνική ομάδα και παραμένει αντικειμενικός στην επιλογή παικτών. Είτε πρόκειται για μια εταιρία, είτε για χώρα, είτε για κάθε είδους οργανισμό, πρέπει να μάθουν τον τρόπο διεύθυνσης του Χίντινκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κορεάτης υπουργός.
Ο Γέον Γιουν Τσουρλ πάντως δεν… ανακάλυψε την Αμερική. Αρκετές πανεπιστημιακές σχολές της χώρας σκοπεύουν μετά τη λήξη της διοργάνωσης να τιμήσουν τον Ολλανδό προπονητή με τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα, ενώ και ο σύνδεσμος βιομηχάνων της χώρας θα τον καλέσει να δώσει διάλεξη πάνω σε θέματα διεύθυνσης.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.