Αιχμές Νακάτα για τον Τρουσιέ και την προετοιμασία που έκανε
Την πεποίθησή του ότι η εθνική Ιαπωνίας, μπορούσε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά, εξέφρασε ο Χιντετόσι Νακάτα. Η πορεία της ομάδας σταμάτησε φέτος στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το μεγάλο αστέρι αφήνει αχιμές για την προετοιμασία της ομάδας.
Την πεποίθησή του ότι η εθνική Ιαπωνίας, μπορούσε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά, εξέφρασε ο Χιντετόσι Νακάτα. Η πορεία της ομάδας σταμάτησε φέτος στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το μεγάλο αστέρι της πιστεύει ότι:
«Με καλύτερη προετοιμασία, θα μπορούσαμε να έχουμε καταφέρει κάτι καλύτερο. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει, εν όψει των μελλοντικών υποχρεώσεών μας».
Οι αιχμές που αφήνει ο Νακάτα προς τον Τρουσιέ, έρχονται να προστεθούν στην ήδη τεταμένη σχέση των δυό τους.
Όσον αφορά στην ήττα (1-0) από την Τουρκία, που σήμανε το «αντίο» για τους Ιάπωνες, ο μέσος της Πάρμα δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, όμως όταν κοιτάζω το σκορ, συνειδητοποιώ ότι πολλά πράγματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα. Φυσικά ο αρχικός μας στόχος που ήταν η πρόκριση στην β φάση, επιτεύχθηκε, όμως είναι κρίμα που χάσαμε και δεν προχωρήσαμε περισσότερο».
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.