Έτοιμάζει τις βαλίτσες του ο Μπερμούδεςς με τις ευλογίες του Ολυμπιακού
Τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η παραχώρηση του αμυντικού του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπερμούντες, ως δανεικού στην Κρουζ Αζούλ του Μεξικού. Νέα συνάντηση των «ερυθρολεύκων» για το γήπεδο του Απόλλωνα...
Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η παραχώρηση του αμυντικού του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπερμούντες, ως δανεικού στην Κρουζ Αζούλ του Μεξικού.
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ περιμένει τη Δευτέρα στην Αθήνα τον μάνατζερ του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές για την παραχώρησή του.
Από την άλλη πλευρά, στο «μεταγραφικό στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος της Γκουαρανί, Μαρτίνεζ. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Γιάννης Κόλλιας, που είναι ένας από τους σκάουτερ των πρωταθλητών παρακολούθησε τον 22χρονο Μαρτίνεζ σε αγώνα της ομάδας του και εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή του.
Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Λούβαρης, είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, με τους οποίους συζήτησε το θέμα της παραχώρησης στον Ολυμπιακό του γηπέδου της Ριζούπολης, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει την έδρα του στη νέα περίοδο.
Στη διάρκεια της συζήτησης αυτής προέκυψε κάποια οικονομική διαφορά, αλλά θεωρείται βέβαιο, ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.