Υπό τις οδηγίες του Έλτον Τζον ένα από τα ιστορικότερα θέατρα του Λονδίνου
Πρόεδρος του ιδρύματος που διευθύνει το Old Vic, ένα από τα ιστορικότερα θέατρα του Λονδίνου διορίστηκε ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον. «Ο σερ Έλτον θα δώσει αέρα ανανέωσης στο θέατρο» δήλωσε γεμάτη αισιοδοξία η προκάτοχός του Σάλι Γκριν.
Πρόεδρος του ιδρύματος που διευθύνει το Old Vic, ένα από τα ιστορικότερα θέατρα του Λονδίνου διορίστηκε ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον. «Ο σερ Έλτον θα δώσει αέρα ανανέωσης στο θέατρο» δήλωσε γεμάτη αισιοδοξία η προκάτοχός του Σάλι Γκριν. Στο παρελθόν, πρόεδρος του Old Vic ήταν ο σερ Λόρενς Ολίβιε.
Σε δηλώσεις του στο BBC ο τραγουδιστής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την τιμή -όπως χαρακτηριστικά είπε- που του έγινε και δήλωσε ότι θα εργαστεί σκληρά για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των προκατόχων του, αλλά και στη βαριά κληρονομιά του θεάτρου.
«Το Old Vic είναι ένα από τα σημαντικότερα θέατρα στη Βρετανία και έχει φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα όπως ο Λόρενς Ολίβιε και ο σερ Τζον Γκίλγουντ» σημείωσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σπουδαίες ηθοποιοί όπως η Τζούντι Ντεντς και η Μάγκι Σμιθ ξεκίνησαν την καριέρα τους στο σανίδι του Old Vic, ενώ στη σκηνή του έχουν ανεβεί η Πέγκι Ασκροφτ, ο Αλεκ Γκίνες, η Βίβιαν Λι και ο Πίτερ Ο Τουλ.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου ο Έλτον Τζον θα συναντήσει έναν παλιό και καλό του φίλο. Πρόκειται για τον Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν κεφάλαια για το θέατρο.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας