Υπό τις οδηγίες του Έλτον Τζον ένα από τα ιστορικότερα θέατρα του Λονδίνου
Πρόεδρος του ιδρύματος που διευθύνει το Old Vic, ένα από τα ιστορικότερα θέατρα του Λονδίνου διορίστηκε ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον. «Ο σερ Έλτον θα δώσει αέρα ανανέωσης στο θέατρο» δήλωσε γεμάτη αισιοδοξία η προκάτοχός του Σάλι Γκριν.
Πρόεδρος του ιδρύματος που διευθύνει το Old Vic, ένα από τα ιστορικότερα θέατρα του Λονδίνου διορίστηκε ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον. «Ο σερ Έλτον θα δώσει αέρα ανανέωσης στο θέατρο» δήλωσε γεμάτη αισιοδοξία η προκάτοχός του Σάλι Γκριν. Στο παρελθόν, πρόεδρος του Old Vic ήταν ο σερ Λόρενς Ολίβιε.
Σε δηλώσεις του στο BBC ο τραγουδιστής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την τιμή -όπως χαρακτηριστικά είπε- που του έγινε και δήλωσε ότι θα εργαστεί σκληρά για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των προκατόχων του, αλλά και στη βαριά κληρονομιά του θεάτρου.
«Το Old Vic είναι ένα από τα σημαντικότερα θέατρα στη Βρετανία και έχει φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα όπως ο Λόρενς Ολίβιε και ο σερ Τζον Γκίλγουντ» σημείωσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σπουδαίες ηθοποιοί όπως η Τζούντι Ντεντς και η Μάγκι Σμιθ ξεκίνησαν την καριέρα τους στο σανίδι του Old Vic, ενώ στη σκηνή του έχουν ανεβεί η Πέγκι Ασκροφτ, ο Αλεκ Γκίνες, η Βίβιαν Λι και ο Πίτερ Ο Τουλ.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου ο Έλτον Τζον θα συναντήσει έναν παλιό και καλό του φίλο. Πρόκειται για τον Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν κεφάλαια για το θέατρο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.