«Ο Πόλεμος των Αστρων» στις αίθουσες του Μουσείου του Μπρούκλιν
Εκατόν τριάντα αντικείμενα από τις θρυλικές ταινίες Ο Πόλεμος των Αστρων θα φιλοξενεί μέχρι τις 7 Ιουλίου το Μουσείο Τεχνών του Μπρούκλιν. Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της νέας συνέχειας του Star Wars: Episode II.
Οι φίλοι της σειράς ταινιών Πόλεμος των Αστρων ας σπεύσουν στη Νέα Υόρκη. Το Μουσείο Τεχνών του Μπρούκλιν θα φιλοξενεί έως τις 7 Ιουλίου την έκθεση «Star Wars: Η μαγεία του Μύθου».
Στην έκθεση παρουσιάζονται 130 μοντέλα, κοστούμια και αντικείμενα από τις θρυλικές ταινίες. Το μουσείο αναμένει ότι θα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις όλων των εποχών. Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της νέας συνέχειας του Star Wars: Episode II.
Σύμφωνα με το ArtDaily, η έκθεση θα «ταξιδέψει» στο Μουσείο Powerhouse του Σίδνεϊ τον Σεπτέμβριο του 2002.