Μεγάλη νίκη των Νικς επί των Σακραμέντο Κινγκς με 113-96
Σε μια μαγική βραδιά, ο Λοτρέλ Σπριούελ πραγματοποίησε την καλύτερη ίσως εμφάνιση της καριέρας του και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των πρωτοπόρων Σακραμέντο Κινγκς με 113-96. Ο Σπριούελ σημείωσε συνολικά 43 πόντους.
Σε μια μαγική βραδιά, ο Λοτρέλ Σπριούελ πραγματοποίησε την καλύτερη ίσως εμφάνιση της καριέρας του και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των πρωτοπόρων Σακραμέντο Κινγκς με 113-96. Ο Σπριούελ σημείωσε συνολικά 43 πόντους. Από τους Νικς ξεχώρισε επίσης ο Τόμας με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Στο Όρεγκον, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επικράτησαν με άνεση των Μάβερικς με 132-106. Κορυφαίος ο Ρασίντ Ουάλας με 37 πόντους, ενώ ο Ντίρκ Νοβίτσκι έμεινε στους 19 πόντους. Οι Μάβερικς μετράνε 11 ήττες στις 12 τελευταίες επισκέψεις στους στο Ρόουζ Σίτι.
Στη Νότιο Καρολίνα, οι Μάσμπουρν (26 πόντοι) και Μπάρον Ντέιβις (18 πόντοι) πρωταγωνίστησαν στη νίκη των Χόρνετς επί της Γιούτα Τζαζ με 100-82. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν οι Ντόνιελ Μάρσαλ με 15 πόντους και ο Κιριλένκο με δέκα πόντους.
Στο Σαν Αντόνιο, οι Σπερς δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στους Μπουλς, τους οποίους τελικά κέρδισαν με 91-86. Ο Τιμ Ντάνκαν πέτυχε 24 με 14 ριμπάουντ, ενώ ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον σημείωσε 15 πόντους. Από τους ηττημένους, ο Μάρκους Φάιζερ πέτυχε 22 και μάζεψε 12 ριμπάουντ, όσους και ο Τρέιβις Μπεστ.
Τέλος, στο Οκλαντ ο Σακίλ Ο Νιλ με 40 πόντους και 13 ριμπάουντ οδήγησε στη νίκη τους Λέικερς με 110-102 κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Κόμπε Μπράιαντ σημείωσε συνολικά 21 πόντους, ενώ είχε στο ενεργητικό του 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση