Ψήφο εμπιστοσύνης στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού από τον Λευτέρη Σούμποτιτς
Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να φύγει όπως κατηγορηματικά δήλωσε ο Λ.Σούμποτιτς, ύστερα από την πρώτη του επαφή με τους υπευθύνους της νέας του ομάδας. «Η ομάδα είναι πλήρης και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες» είπε.
26
Την πρώτη του συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είχε την Παρασκευή στα γραφεία της ΚΑΕ ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο 45χρονος τεχνικός είχε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο και τον τιμ-μάνατζερ Θανάση Πανταζή.
Ο κ.Σούμποτιτς αναχωρεί το Σάββατο για την Σλοβενία για τους δυο αγώνες της εθνικής Σλοβενίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. «Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης κάποιου παίκτη από το υπάρχον έμψυχο υλικό του Ολυμπιακού» δήλωσε ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών.
Ήταν, μάλιστα, κατηγορηματικός στο συγκεκριμένο θέμα: «Η ομάδα είναι πλήρης και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι θα προχωρήσουμε με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου και δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές. Αλλωστε ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα στους στόχους του και είμαι σίγουρος ότι με την δουλειά και την προσπάθεια θα φτάσουμε στην εκπλήρωσή τους…».
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα κοουτσάρει την Εθνική Σλοβενίας την Τετάρτη, εναντίον της Ιταλίας και της Τσεχίας το Σάββατο. Επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα και το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματίσει την πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Γλυφάδας.
Το πρώτο του ματς ως προπονητής του Ολυμπιακού, θα είναι αυτό εναντίον της Σαρλερουά στις 30 Ιανουαρίου, στο «Λα Κουπόλ» της βελγικής πόλης, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου θα καθίσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, εναντίον της Νήαρ Ηστ, στην Καισαριανή.
Εκτός των διεθνών του Ολυμπιακού που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες (Παπανικολάου, Παπαλουκάς, Αμανατίδης, Φέμερλινγκ, Νικαγκμπάτζε) οι Αμερικανοί Φορντ και Φόρεστ βρίσκονται στις ΗΠΑ, ενώ και ο Στεφάν Ρισασέ θα επισκεφθεί την οικογένειά του στην Γαλλία.
Οι αδειούχοι παίκτες επιστρέφουν την Δευτέρα και ξεκινάνε προπονήσεις με τους συνεργάτες του Λευτέρη Σούμποτιτς, Θανάση Παπαχατζή και Κώστα Ντάκουλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της με ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442