Βρετανός στρατιώτης της KFOR νεκρός από πυρά αγνώστων στο κέντρο της Πρίστινα
Ένας Βρετανός στρατιώτης, μέλος της πολυεθνούς δύναμης υπό το ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, υπέκυψε απόψε έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κέντρο της Πρίστινα έξω από υπό ανέγερση ορθόδοξη εκκλησία.
34
Ένας βρετανός στρατιώτης, μέλος της πολυεθνούς δύναμης του Κοσόβου, υπέκυψε το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κέντρο της Πρίστινα. «Ένας Βρετανός στρατιώτης τραυματίστηκε από σφαίρα και υπέκυψε αργότερα στο τραύμα του» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της KFOR, λοχαγός Όλι Μέιτζορ, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος στρατιώτης δέχτηκε τη σφαίρα έξω από μία υπό ανέγερση ορθόδοξη εκκλησία, κοντά στην εθνική βιβλιοθήκη του Κοσσυφοπεδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Λίβανος θα ζητήσει παράταση της εκεχειρίας για ένα μήνα με το Ισραήλ – Τι ζητάει
- Σύριοι στο στόχαστρο του δόγματος Πλεύρη
- Ψήφισμα στήριξης της ΚΕΔΕ των κοινωνικών δομών και του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Συναγερμός στη Ζάκυνθο για λεπτοσπείρωση – Ένας θάνατος και δύο κρούσματα στο μικροσκόπιο
- Κίνηση στη κεντροαριστερά, νευρικότητα στελεχών εν αναμονή Τσίπρα – Οι κλεφτές ματιές στον Ανδρουλάκη
- Τρεις τροπολογίες για τις τράπεζες κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι προβλέπουν
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος σε ηλικία 98 χρόνων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442