Με το «φτωχό» 1-0 ο Ολυμπιακός τον Αγιο Νικόλαο
Ένα γκολ του Παρασκευά Αντζα στο 25ο λεπτό ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, για να ολοκληρώσει νικηφόρα με 1-0 τις υποχρεώσεις του στην Α φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Τραυματίστηκε ο Μαυρογενίδης και αποχώρησε από τον αγώνα.
26
Ένα γκολ του Παρασκευά Αντζα στο 25ο λεπτό ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, για να ολοκληρώσει νικηφόρα με 1-0 τις υποχρεώσεις του στην Α φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Τραυματίστηκε ο Μαυρογενίδης και αποχώρησε από τον αγώνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Αγίου Νικολάου με 1-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η ημέρα του 6ου ομίλου. Τόσο ο Ολυμπιακός που τερμάτισε πρώτος με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όσο και η ομάδα της Κρήτης που κατατάχθηκε δεύτερη με εννέα βαθμούς, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Νίκησε την Ισπανία η Ελλάδα και περιμένει… (vids)
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)


















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442