Η προολυμπιακή ομάδα βόλεϊ μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της
Πρεμιέρα με νίκη για την προολυμπιακή ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών. Η ομάδα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη επικράτησε του Φάρου στο Κερατσίνι με 3-1, αποτέλεσμα που ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
26
Πρεμιέρα με νίκη για την προολυμπιακή ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών. Η ομάδα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη επικράτησε του Φάρου στο Κερατσίνι με 3-1, αποτέλεσμα που ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
Τα σετ: 21-25, 30-28, 25-27, 23-25.
«Υπήρχε η νευρικότητα της πρεμιέρας, τα παιδιά ήταν σφιγμένα και έγιναν αρκετά λάθη. Όμως, είμαι ικανοποιημένος από το ανταγωνιστικό προφίλ που έδειξε η ομάδα στο πρώτο της ματς» είπε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.
Φάρος: Πλίσης, Μαρδίτσας, Συμεωνίδης, Ψωμιάδης, Πετρίδης, Σερέτης, Βογιατζίδης (λίμπερο), Τραπεζουντίδης.
Προοολυμπιακή: Σουλτανόπουλος, Μπατιστάτος, Ανδρεάδης, Καλαϊτσίδης, Γκανάς, Μπέλλος, Πελτέκης (λίμπερο), Ροδοβίτης, Χριστοδούλου, Ιωάννου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Νίκησε την Ισπανία η Ελλάδα και περιμένει… (vids)
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)


















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442