Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων εσωτερικού, λένε οι αεροπορικές εταιρείες
Διαψεύδουν οι αεροπορικές εταιρείες ότι υπήρξε αύξηση των εισιτηρίων και εξηγούν ότι απλώς καταργήθηκαν ορισμένες προσφορές, οι οποίες, ούτως ή άλλως, ίσχυαν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Καμία αύξηση των εισιτηρίων δεν έχει σημειωθεί, σύμφωνα με τις αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες διευκρινίζουν ότι αυτό που συνέβη ήταν η κατάργηση ορισμένων προσφορών που ίσχυαν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο ή για περιορισμένο αριθμό θέσεων σε κάποιες πτήσεις.
Τέτοιες προσφορές ίσχυαν σε πτήσεις κατά τη θερινή περίοδο, ή σε συγκεκριμένες πτήσεις, όπως εκείνες που πραγματοποιούνται νωρίς το πρωί. Ωστόσο, από την περασμένη Κυριακή που τέθηκαν σε εφαρμογή τα χειμερινά δρομολόγια, πολλές από αυτές τις προσφορές καταργήθηκαν.
Εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών δήλωναν μάλιστα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία ότι θα ήταν αδιανόητο να υπάρξει αύξηση των τιμών των εισιτηρίων την ώρα που παρατηρείται μείωση της επιβατικής κίνησης έως και κατά 30%. Η Aegean τονίζει σε επίσημη ανακοίνωσή της ότι οι τιμές που ισχύουν για ναύλους οικονομικής ή διακεκριμένης θέσης είναι οι ίδιες από τον Απρίλιο του 2001.
Επιπλέον, οι εταιρείες διαψεύδουν τα περί αύξησης του ειδικού επασφάλιστρου για πολεμικούς κινδύνους μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. «Μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα» δηλώνουν οι αερογραμμές.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.