Με καθυστέρηση και χωρίς λόγια έφτασε στην Ελλάδα η αποστολή της Σάλκε. Η γερμανική ομάδα ήλθε χωρίς τους τραυματίες Εμίλ Μπενζά και Βίκτορ Αγκάλι, οι οποίοι δεν θα λάβουν μέρος στον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή της Σάλκε, η οποία την Τετάρτη θα παίξει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες της γερμανικής ομάδας, που έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αρκετή καθυστέρηση, έσπευσαν να αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο τους, χωρίς να μιλήσουν στους επροσώπους του Τύπου, παραπέμποντάς τους στην αυριανή συνέντευξη.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Εμίλ Μπενζά και Βίκτορ Αγκάλι, ενώ στην Αθήνα βρίσκονται και οι Ολαφ Τον, Μαρκ Βίλμοτς, Νιλς Ούντε Κάμπχουις, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί αύριο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.