Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Σταματήστε να παρακολουθείτε τι κάνει ο Dow Jones

Θυμάμαι στην εποχή της δόξας του ΧΑΑ πριν τον Σεπτέμβριο του 1999 που όλοι έλεγαν ότι ο Γενικός Δείκτης θα έφθανε τις 10.000 μονάδες αφού το ίδιο είχε κάνει και στην Πορτογαλία. Κάθε δείκτης όμως έ

“[Αχρηστα

Θυμάμαι στην εποχή της δόξας του ΧΑΑ πριν τον Σεπτέμβριο του 1999 που όλοι έλεγαν ότι ο Γενικός Δείκτης θα έφθανε τις 10.000 μονάδες αφού το ίδιο είχε κάνει και στην Πορτογαλία.

Κάθε δείκτης όμως έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τα δικά του κριτήρια. Γι’ αυτό θα περάσουν μερικές δεκαετίες μέχρι να δούμε τέτοια νούμερο στο δικό μας δείκτη.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στον Dow Jones, τον δείκτη του αμερικανικού χρηματιστηρίου. Οι εταιρείες μπαίνουν και βγαίνουν με διάφορα κριτήρια και τώρα που η Citibank αξίζει λιγότερο από την Εθνική Τράπεζα (το 50% περίπου) λένε να την βγάλουν από τον δείκτη μαζί με την General Motors και να τις αντικαταστήσουν με τις Apple και Google.

Μη συγκρίνετε λοιπόν ποτέ παλιά και νέα νούμερα του Dow για να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν έχει νόημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο